Lumifutis SM Jyväskylä, Hippos, 17.2.2018

25Jan/18Off

Hei se tulee taas!

Lumifutis SM 2018 pelataan 17.2. Hippoksen pesäpallostadionilla. Viime vuoden peruuntumisen jälkeen tiedossa on taas kovat, mutta hauskat pelit.

Ilmoita joukkueesi mukaan joko sähköpostilla(lumifutis.lpk@gmail.com) tai laittamalla yksityisviestiä Facebookin Lumifutis SM-sivuille (https://www.facebook.com/LumifutisSM/)
Hinta on 150e/joukkue.

Lisäinfoa tulossa lähiaikoina tapahtumasta ja jälkipeleistä

9Mar/17Off

2017 turnaus peruttu!

Hei kaikki lumifutaajat!

Valitettavasti tämän vuoden turnaus joudutaan perumaan. Pesiskenttä on jo ehditty auraamaan ja vaihtoehtoista kenttää ollaan etsitty, mutta tuloksetta. Myös miesresurssien pula on ajanut tähän tilanteeseen. Yritämme ensi vuonna tulla uudestaan vahvempina, hyvää kevättä ja alkavaa futiskautta kaikille!

6Feb/17Off

Turnauksen ajankohta siirtyy maaliskuulle!

Arvon lumifutaajat!

Joudumme valitettavasti siirtämään tulevan lauantain turnauksen pelattavaksi maaliskuulle. Uudesta pelipäivästä tulee tieto tällä viikolla!

Jos joukkueenne on jo ilmoittautunut ja uusi tuleva pelipäivä ei teille sovi, saatte joukkuemaksunne takaisin hyvityksenä, josta teihin on oltu yhteydessä sähköpostitse.

9Jan/17Off

Vuoden 2017 turnaus lähestyy – ilmoittaudu mukaan!

Lumifutiksen SM -kisojen mestaruudesta pelataan jälleen perinteiseen tapaan Jyväskylässä Hippoksen pesäpallostadionilla.

Turnauksen ajankohdaksi on vahvistunut lauantai 11.2.2017

Ilmoita joukkueesi mukaan täällä: https://holvi.com/shop/lohikoskenpallokerho/

9Feb/16Off

Turnauksen otteluohjelma julkaistu

Lumifutis SM 2016 turnaus pelataan seuraavan otteluohjelman mukaisesti.

otteluohjelma2016

Ensimmäiset ottelut käynnistyvät klo 10:30 ja loppuottelut pelataan klo 15:15 alkaen.

Tutustukaa turnauksen sääntöihin osoitteessa http://lohikoskenpallokerho.fi/lf/saannot/ , muistutuksena kaikille että liukuesteiden tai nappulakenkien käyttö on kielletty.

Lähipäivien oikukkaan säätilan vuoksi lumitilanteen kehittymistä ja mahdollista turnauksen siirtoa varapäivälle la 20.2 arvioida torstaina-iltana.

 

 

8Feb/16Off

Ilmoittautuminen päättynyt – 12 joukkuetta mukana!

Lumifutis SM 2016 ilmoittautuminen on päättynyt ja mukaan ilmoittautui 12 joukkuetta. Viime vuoden koko mitalikolmikko on mukana joten luvassa on tiukkoja pelejä.

Otteluohjelma on vielä tarkastettavana mutta ennakkotietona todettakoon että ensimmäiset pelit käynnistyvät klo 10:30 jättäen joukkueelle paremmin aikaa matkustaa paikkakunnalle tarvittaessa vielä lauantaiaamuna.  Jo nyt tiedetään että loppuottelu käynnistyy klo 15 jälkeen ja turnauksen suosituksi muodostunut palkintogaala illalla klo 22:30 yökerho Escapessa, johon pelaajilla on ilmainen sisäänpääsy.  Turnauspäivän aikana juotavaa ja keittolounasta on tarjolla kahvila Alakulmassa sopuhintaan turnauspaikan välittömässä läheisyydessä.

Jyväskylässä on vielä hyvin lunta, mutta lähipäiville ennustettu lämpöaalto voi sotkea suunnitelmia. Järjestelytoimikunta kokoontuu arvioimaan tilannetta torstai-iltana ja tiedottaa joukkueita perjantaina mikäli lumitilanne on liian huono turnauksen järjestämiseksi suunnitellusti 13.2.

4Feb/16Off

Yhteistyö jatkuu Alakulman kanssa ja ilmoittaumisaikaa on jatkettu ma 8.2 klo 21 saakka

Olemme jatkaneet Lumifutiksen ilmoittautumista on ma 8.2.2016 klo 21 saakka, joten vielä ehdit mukaan turnaukseen.

Tällä hetkellä osallistumisensa vahvistaneita joukkueita on

  • Tervamäen Virkistys
  • AC LIME
  • FC Hyötyliikunta
  • Urheiluseura Kunnon Urhot
  • FC Lohca
  • SuonenVedot
  • FC Alfa
  • Sherwoodin siat
  • Lumipallo
  • LPK OldStars

Mukana on siis viime vuosien kovimpia jengejä,  joten luvassa on tiukkoja pelejä.

Meillä on myös ilo ilmoittaa että jatkamme yhteistyötä legendaarisen Alakulman sporttikahvilan kanssa. Alakulma tarjoaa lumifutaajille keittolounaan ja virkistäviä juomia turnauspäivän ajan sopuhintaan Hippoksen pesäpallostadion välittömässä läheisyydessä. Lisäksi Alakulma tarjoaa tuttuun tapaan jokaisen ottelun viimeisen maalintekijälle janojuoman!

7Jan/16Off

Lumifutis SM 2016 palkintojenjako Escapessa

Lumifutis SM 2016 -turnaus saa taas arvoisensa päätöksen kun turnauksen palkinnot jaetaan jo kolmatta kertaa päivän kruunaavassa palkintogaalassa Jyväskylän kuumimmassa yökerhossa Escapessa.

Suuren suosion saaneessa palkintogaalassa on edellisvuosien tapaan luvassa hulvatonta juhlintaa ja hauskanpitoa, sekä mahdollisuus pelata turnauksen jälkipelit yhdessä päivällä kohdattujen vastustajien, joukkueen fanien sekä omien tukijoukkojen kanssa. Viime vuonna yhä useampi turnaukseen osallistuneista joukkueista päätyi juhlimaan hienoa urheilullista päivää Escapessä järjestettyyn gaalaan, toivottavasti näemme mahdollisimman monen mukana  myös tulevassa gaalassa.

Sisäänpääsy on kaikille pelaajille ilmainen jäi joukkueesi sitten alkulohkoon tai eteni voittoon saakka!

Palkintogaala Escapessa

2Jan/16Off

Lumifutis SM 2016 ilmoittautuminen on käynnissä!

 

Lumifutis SM 2016 Ilmoittautuminen

10Dec/15Off

Lumifutis SM 2016 ilmoittautuminen on avattu!

Turnaus järjestetään 13.2.2016 tutusti Hippoksen pesäpallostadionilla.

Kerää joukkue ja ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa osoitteessa https://holvi.com/shop/lohikoskenpallokerho

Hyödynnä Early Bird etu -10% ilmoittautumalla 31.12.2015 mennessä.

Seuraa turnauksen valmistelujen etenemistä tai tunnelmia viime vuoden tapahtumasta Facebook-sivuillamme https://www.facebook.com/LumifutisSM